Ugrás a tartalomra

Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatása a 2016. évi díjbeszedésről.

Az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatása a 2016. évi díjbeszedésről.

Az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. 2016. évben az NHKV Zrt. megbízásából végzi a hulladékdíj-számlák elkészítését, kézbesítését és a vonatkozó díjak beszedését. A II. negyedéves számlák postai csekkes befizetéssel kerültek kézbesítésre október második hetében.
Ugyanakkor az NHKV Zrt. számára is kiemelt fontosságú feladat a lakossági hulladékdíjak hatékony beszedése, így ennek érdekében a településen a 2016. III. és IV. negyedéves számlák ellenértékének készpénzben történő beszedésére díjbeszedőt alkalmaznak.

A III. negyedéves számlák beszedése október 25. - november 25., a IV. negyedéves számlák beszedése pedig január 25. - február 25. között történik majd. Amennyiben a számla nem kerül kiegyenlítésre a díjbeszedőnél, abban az esetben Társaságunk a jogszabályoknak megfelelően 30 napon belül fizetési felszólítást küld, melyet az ahhoz mellékelt sárga csekken fizethet be az ügyfél.
Ennek megfelelően az év hátralévő részében sárga csekket már nem küld ki az NHKV Zrt., hanem díjbeszedő keresi fel az ingatlantulajdonosokat a településen, s a kiadott számla ellenértékét, készpénzben veszi át. Kérésre a díjbeszedő megbízólevél és személyi igazolványának bemutatásával igazolja magát s a befizetéskor átadja az eredeti számlát.

 

 

Megértésüket megköszönve, tisztelettel:

Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.

közszolgáltató